Bij huiswerkbegeleiding Zutphen krijgt mijn zoon bijles

huiswerkbegeleiding Zutphen

Mijn zoon heb ik vorige maand opgegeven voor huiswerkbegeleiding Zutphen. Hij heeft moeite met het vak Engels en het vak wiskunde. Omdat ik niet wil dat hij blijft zitten, leek mij dit goed voor hem. Hij is namelijk al een van de oudste van de klas en als hij blijft zitten dan verschilt hij wel erg veel met zijn klasgenootjes. Dat lijkt mij niet goed voor zijn ontwikkeling. Mijn man en ik kunnen onze zoon niet helpen op de juiste manier met het vak wiskunde. Wij vinden het erg belangrijk dat hij al die rekenregels op de juiste manier aangeleerd krijgt.

huiswerkbegeleiding Zutphen

Goede bijles door huiswerkbegeleiding Zutphen

 

Bij huiswerkbegeleiding Zutphen krijgt mijn zoon niet alleen bijles, maar hij wordt ook begeleid tijdens dat hij huiswerk maakt. Zij leren hem om alles duidelijk in te delen. Ook zorgen zij ervoor dat hij alles op tijd af heeft. De begeleiding heeft voor elk kind persoonlijke aandacht. Daardoor ziet mijn zoon er ook niet tegen op om naar bijles te gaan. Dat vind ik heel erg belangrijk. Laatst heeft hij een ruim voldoende voor Engels gehaald en een voldoende voor wiskunde. Hij gaat echt snel vooruit en dat komt door de professionele bijles.