Een raar plekje op jouw voeten? Podotherapie in Terneuzen kan jou helpen!

podotherapie

Je voelt iets raar op jouw voet. Het doet ook best wel een beetje pijn. Je doet je schoen uit, jouw sok uit en neemt een kijkje. Daar zie je het: een gek vies plekje. Je wordt er haast misselijk van. Hoe lang zit het daar al? Wat is dit nou weer? En misschien het belangrijkste: hoe kom je er weer vanaf? Podotherapie in Terneuzen kan jou uit de brand helpen.

podotherapie

Wat is podotherapie?

Podotherapie zijn behandelingen voor jouw voeten. Bij alle soorten pijn dat in of bij de voeten is, kan de podotherapeut jou helpen. Dus ook bij gekke plekjes. De podotherapeut kijkt wat er mis is en bedenkt een oplossing. Vervolgens voert ze deze oplossing uit. Dit doet ze dan doormiddel van een behandeling, door het meegeven van oefeningen of door bijvoorbeeld een zalfje.

Het plekje wegwerken

Er kunnen veel dingen aan de hand zijn met jouw voet. Het kan een wratje zijn, een likdoorn of misschien een schimmelsoort. De Podotherapeut vindt niks te raar of te gek en wilt jou graag helpen om van jouw plekje af te komen. Heb je dus een gek plekje? Ga naar podotherapie in Terneuzen.