Een wellness arrangement van De Thermen

Ontspanning

Een super uitgerust wellness arrangement bij De Thermen helpt jou om helemaal tot rust te komen. De Thermen is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving in Nijmegen. Met de arrangementen kan je een dagje wellness en een overnachting boeken. Zo kan je volkomen genieten van 24 uur rust. Ook is dit handig als je niet in de buurt woont van Nijmegen. Ze zijn elke dag van de week geopend. Je kan hier dus altijd terecht. Bij De Thermen werken ze samen met verschillende hotels in de buurt om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om langs te komen en volkomen te kunnen genieten.

Wat zit er in een wellness arrangement?

Rust

In een wellness arrangement van De Thermen zit een dagje wellness en een overnachting bij een van de hotels waar ze mee samenwerken. Dit gaat om verschillende hotels in de buurt van De Thermen.

·         Fletcher Hotel De Gelderse Poort, dit is een hotel net buiten Nijmegen. Het ligt in Ooij dit is één van de groenste dorpen in Nederland.

·         Fletcher Hotel Erica, dit is een hotel dicht bij De Thermen. In het mooie bos in Berg en Dal.

·         Hotel & Restaurant Rozenhof, een prachtig hotel gelegen op het heuvelachtige landschap tussen Nijmegen en Groesbeek.

·         Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen, een hotel en bungalowpark dicht bij De Thermen.

·         Hotel Oranje Staete, een sfeervol, warm hotel met veel persoonlijke aandacht in de buurt van De Thermen.

·         Hotel en Restaurant Konbanwa, een hotel midden in de bosrijke omgeving van Heilig Landstichting. Enkele minuten van de stad van Nijmegen en dicht bij De Thermen.

Mijn wellness arrangement dagje

Warmte

Tijdens het boeken van mijn dagje wellness zag ik de aanbiedingen staan en ik heb ervoor gekozen om die erbij te boeken. Het leek mij heerlijk om de volle 24 uur te kunnen genieten. Ik wil dit iedereen aanraden!