G4S Veiligheids-trainingen

Als werkgever wil jij een veilige omgeving creëren voor je werknemers om in te werken. Dan schakel je veiligheidsexperts in om de risico’s in kaart te brengen en eventuele maatregelen te nemen. Daarnaast moet je de werknemers zelf trainen op bepaalde situaties, zodat ze weten wat ze op dat moment moeten doen. Daarvoor kan je bij G4S Safety solutions terecht voor verschillende trainingen op het gebied van veiligheid. Ze leren onder meer wat ze moeten doen bij een brand, het verlenen van eerste hulp en krijgen kennis van alles over een veilige en gezonde werkomgeving. Er is een groot aanbod, zodat er altijd een geschikte opleiding voor je werknemers tussen zit.

Praktijkgerichte trainingen

Alle trainingen van G4S Safety solutions zijn praktijkgericht, zodat de werknemers ook echt goed voorbereid zijn op bepaalde situaties. Tijdens de EHBO cursus leert de werknemer over levensreddende handelingen, zodat hij of zij iemand anders goed kan helpen. Het is ook mogelijk voor een werknemer om een BHV cursus te doen, waarbij diegene leert over levensreddende handelingen, maar ook over communicatie, ontruiming, brandbestrijding en alarmeren. Daarnaast is er ook een specifieke training gericht op agressie, maar vind je ook brandweer trainingen en maritieme trainingen. Zo zijn er nog veel meer verschillende praktijkgerichte trainingen, zodat de medewerker voor elke situatie een training kan volgen en weet wat hij of zij moet doen.

Trainingslocatie in de buurt

De veiligheidstrainingen van G4S Safety solutions kan je op verschillende plekken in Nederland volgen. G4S beschikt over 6 eigen volledig ingerichte trainingscentra, die geschikt zijn voor grote groepen en daarnaast hebben ze ook nog een aantal externe trainingslocaties. Zo kan je voor een training terecht op een van de 20 locaties in Nederland en zit er altijd een locatie bij jou in de buurt. Zo voorkom je dat je vanuit Maastricht naar Groningen moet of andersom om daar een training te volgen en dus veel reistijd kwijt bent.