Het gemak van een e sigaret

Roken

Ben je al bekend met de e sigaret? Dit is een elektronische device die het gewenste smaakje en de gewenste nicotine aan je geeft. Zo hoef je geen sigaretten meer in huis te halen, maar kun je op je gemak met je e sigaret aan de slag! Wanneer je een elektronische sigaret wilt kopen, kun je jezelf vier vragen stellen. Welk formaat wil je, wat past het beste bij jou? Wil je een device die veel damp produceert, of vind je het toch fijner als dit iets subtieler is? Wil je dat het makkelijk in gebruik is, of vindt je het ook niet erg als het wat geavanceerder is? En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: wat is je budget voor het kopen van een e sigaret? 

e sigaret

Kiezen voor het juiste model en kiezen voor een goede vloeistof

Wanneer je het juiste model gevonden hebt, kun je kijken wat voor een vloeistof je nodig hebt. We noemen deze vloeistoffen ook wel e-liquids. Er zijn op dit moment tot wel 450 vloeistoffen beschikbaar, zo zit er zeker eentje tussen die je gaat bevallen. Een zogenoemde coil zet de vloeistof om in damp. Deze coils krijg je meestal geleverd bij de aankoop van je e sigaret, maar let goed op: om de drie weken is dit aan vervanging toe, zorg dus dat je een goede voorraad hebt.

Sigaret

Wil je het proberen, of heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, of ben je nieuwsgierig naar de uitrusting van de e sigaret, kom dan gerust langs of bel ons via de klantenservice. We willen je graag van de juiste e sigaret voorzien, eentje die het beste bij jou past en bij je behoeftes. Dit heeft even tijd nodig, maar we staan dan ook altijd voor je klaar.