Hoeveel bedragen de personal trainer in Den Bosch kosten?

Conditie opbouwen

Hoeveel bedragen de personal trainer in Den Bosch kosten, dat was mijn vraag naar Google toe. Ik kwam terecht op deze website en heb me dan verder verdiept in de prijzen van deze personal trainer. Ik deel daarover graag mijn mening hieronder.

Trainen

Mijn ervaring met een personal trainer in Den Bosch en kosten

Ik merkte al vlug op de website dat er heel wat verschillende mogelijke programma’s zijn. Zo heb je de volgende programma’s: HIIT30 voor 79,95 euro per maand, de Crossgym voor 59,95 euro per maand en crossboxing voor 39,95 euro per maand.

Conditie opbouwen

Zelf heb ik gekozen voor het HIIT30 programma. Het is dan wel het duurste programma, toch vond ik dit het meest interessante voor mij. Waarom? Omdat je bij deze vorm eigenlijk maar 30 minuten sport nodig hebt per keer. Het is dan wel zeer intens, maar ook weer heel efficiënt. Anderzijds is het ook een sport die je in groepsverband uitoefent. Voor mij is dit heel positief, want zo heb je, buiten de personal trainer, ook nog een groep die je motiveert om door te zetten. Bij mij werkt dit dan ook wel. Ik merk inderdaad dat ik nu elke keer ga, hoe intensief ook. Hierdoor merk ik dan ook dat mijn conditie al een pak vooruit is gegaan en dat ik ook al enkele kilo’s ben verloren. Er mag natuurlijk nog heel wat af, maar dit werkt wel motiverend voor mezelf om door te zetten en nu niet meer op te geven. Dus ook benieuwd naar een personal trainer in Den Bosch en de kosten die hierbij horen? Neem de website dan zeker zelf even door. Ik vond het alvast de moeite waard. Een aanrader wanneer je ook wat wilt afvallen!