Live chat voor festivals

Eindelijk mag het weer! Festivals bezoeken. Veel mensen zijn hier erge blij mee. Voor de pandemie had Nederland meer dan 1000 festivals per jaar. Hier kwamen miljoenen bezoekers op af. Een festival is een evenement bedoeld voor groepen geïnteresseerden rond een bepaald kunstzinnig onderwerp. Deze duren vaak meerder dagen. Er worden dan live acts uitgevoerd vaak op verschillende plekken. Vaak gaat een festival met een kaart verkoop. Als het om grote festivals gaat zijn deze meestal heel snel uitverkocht. Bezoekers bekijken vaak de website van het festival voordat zij de kaarten aanschaffen. Hier kunnen zij de datums vinden en de artiesten die op het festival aanwezig zijn. Soms kunnen de bezoekers geen antwoord vinden op hun vraag hier kan een live chat goed bij helpen.

Wat is een live chat?

Een live chat is een functie waarbij klanten hun vragen kunnen doormiddel van een chat. Deze chats komen binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze op en beantwoorden deze vragen. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. Hier staat alle informatie over de desbetreffende organisatie. Dit kan gaan om vragen over de tijden van het festival of om het adres waar het festival plaats vindt. Op deze manier wordt een deel van de klantenservice uit handen genomen. Hierdoor blijft er weer tijd over voor andere werkzaamheden.

De toegevoegde waarde van een live chat

Door een live chat te integreren op je website creëer je een betere bereikbaarheid naar je websitebezoekers. Zij kunne op deze manier altijd hun vragen stellen en krijgen hier direct antwoord op. Ze hoeven niet te wachten op een e-mail of telefoontje. Ook creëer je tijdwinst voor de organisatie. Er wordt namelijk een deel van de klantenservice uit handen genomen. Doormiddel van de trigger worden klanten sneller uitgenodigd om een chat te sturen. Op deze manier creëer je meer leads en sales. Bent u geïnteresseerd? neem gerust contact op via de live chat op onze website!