Rijschool nabij Beneden-Leeuwen, diverse rijopleidingen

Rijschool nabij Beneden-Leeuwen

Omdat ik graag een rijopleiding wilde volgen ben ik gaan zoeken naar een rijschool nabij Beneden-Leeuwen. Ik vind het belangrijk om een opleiding bij een school te volgen, die een grote slagingspercentage heeft. Zo ben ik gaan kijken welk bedrijf bij het CBR hoogt scoort voor het slagingspercentage. Zo kwam ik terecht bij verkeersschool Wesseldijk. De opleiding waar ik naar zocht was voor een brommer rijbewijs. Deze verkeersschool heeft een slagingspercentage tussen de zesennegentig en honderd procent. Omdat ik nog geen zestien ben, maar pas vijftien en een half mag ik nog geen praktijklessen afnemen. Ik mag al wel vast beginnen met de theorie.

rijschool nabij Beneden-Leeuwen

Theorielessen volgen bij deze rijschool nabij Beneden-Leeuwen

Bij deze verkeersschool kan jij klassikale theorielessen oefenen. Dit kan op verschillende locaties. De locaties zijn Ede, Nijmegen, Arnhem en Tiel. Oefen jij liever zelf thuis dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Bij dit bedrijf kan jij een theorieboek aanschaffen met een cd rom, zo kan jij thuis dan oefenen op de computer. Ik heb bij dit bedrijf een compleet aangeschaft voor de rijopleiding. Hier zitten de volgende dingen bij in:

  • Theorieopleiding
  • Theorie-examen
  • 4 uur rijles
  • Praktijkexamen

Zodra ik zestien ben geworden kan ik de rijlessen afnemen. Wil jij ook graag jouw brommer rijbewijs halen? Neem dan eens contact op met deze rijschool nabij Beneden-Leeuwen.