Witte rozen, perfect voor evenementen zoals een bruiloft!

Rode roos

Wanneer jij binnenkort een bruiloft hebt, wil jij natuurlijk de locatie ook mooi aankleden. Bij een bruiloft horen vaak ook de witte tinten die ook in een bruidsjurk zitten. Met een bos witte rozen kun jij dan heel eenvoudig, maar hartstikke mooi de locatie opfleuren, zodat jij zeker weet dat jouw locatie van de mooiste dag in het leven ook prachtig versierd is. Als jij de gasten ook nog een leuk aandenken mee wil geven van de bruiloft, kun je de witte rozen ook per stuk laten verpakken. Zo heeft elke gast nog wat moois om mee naar huis te nemen en zullen ze de bruiloft niet snel vergeten.

De witte rozen zakelijk gebruiken

Passen witte rozen in de huisstijl van jouw bedrijf? Dan kun jij een bos witte rozen perfect neerzetten op een bedrijfsfeest, jubileum of ander zakelijk evenement. Zo kun jij bijvoorbeeld wanneer iemand veel jaren in dienst is, een bos witte rozen van drie stuks uitdelen. Drie rozen worden vaak gegeven bij een jubileum van iemand. Ook kun jij bij een bedrijfsfeest de witte rozen uitdelen. Zo krijgt iedereen een leuk aandenken mee naar huis. Om de relaties met jouw klanten te versterken, kun jij ook naar de vaste relaties een mooie bos rozen sturen. Zo laat je zien dat jij de samenwerking waardeert en dat je hen graag als klant wil behouden.

Verzorging van witte rozen

Net zoals normale rozen, is de behandeling van witte rozen belangrijk voor de tijd die de rozen mooi op de vaas staan. Hoe beter de verzorging, hoe groter de kans dat deze langer vers op de vaas blijven staan. Snij de stelen van de rozen schuin af en doe ze in een schone vaas met vers water. Voeg hier vervolgens rozenvoeding aan toe voor een maximale vaasleeftijd. Herhaal dit na een week voor het optimale resultaat.