Wooninspiratie voor jouw huis

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw huis? Misschien ben je wel net een nieuwe woning ingetrokken of heb je al jaren dezelfde kleuren in huis en ben je toe aan wat nieuws. Het is dan soms lastig te bepalen waar je precies naar op zoek bent en wat leuk is om toe te passen in jouw huis. Tevens zie je tegenwoordig zoveel inspiratie van alle kanten vandaan komen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we voor jouw een aantal punten op een rijtje gezet van de nieuwste inspiratie van de afgelopen jaren die erg in de smaak zijn gevallen. Van Beton cire kopen tot hippe meubels we helpen je met kiezen.

Koele of warme tinten?

Een van de makkelijkste en snelste dingen om jouw huis of een kamer een nieuwe look te geven is het verven van de muren. Binnen één dag kun je jouw muren schilderen en het veranderd direct de hele uitstraling van de betreffende kamer. Zo kun je dus met het gebruik van de door jou gewenste kleuren snel een verandering teweeg brengen. Hierbij gaat het er dan ook voornamelijk om, kies je voor warmere tinten die een knus gevoel geven. Of eerder voor koelere tinten die ook een dergelijk gevoel teweeg kunnen brengen maar ook fris aanvoelen. Of kies je bijvoorbeeld voor een stoere look met Betonlook verf. Waar je ook voor kiest, je zult direct tevreden zijn met de verandering.

Maak van je huis jouw plek

Verder is een laatste tip dat je van jouw woning vooral jouw plek maakt. Oftewel laat de dingen die jij leuk vindt er vooral in terug komen en probeer soms niet te veel naar standaard trends en inrichtingen te kijken. Immers ben jij diegene die zich hier dagelijk begeeft en moet je jezelf prettig voelen in jouw woning. Als je hierbij vooral dié dingen terug laat komen die jij leuk vindt dan zal het al snel prettiger aanvoelen. Gebruik daarbij ook de kleuren en meubels die jij leuk vindt, of het nou gaat om Kalkverf kleuren of ouderwetse meubels. Zolang jij het maar leuk vindt.