Bijzondere cocktails maken

vodka smirnoff

De lekkerste cocktails maak je natuurlijk alleen maar met de beste dranken. Een drank zoals de Vodka Smirnoff. Deze drank is afkomstig uit Rusland en daar hoort deze ook tot één van de favoriete dranken. Op een hele bijzondere wijze is deze drank gemaakt en dat maakt de smaak ook zo bijzonder lekker en apart. Bovendien kan je hiermee de lekkerste cocktails maken. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan er wel mee mixen. Zeker de moeite waard om hier eens zelf een drankje mee te maken.

vodka smirnoff

Leuke aanbieding

Online via Drankdozijn kan je al een liter Vodka kopen voor nog geen €14,-. Hiermee kan je heel veel heerlijke drankjes maken en genieten. Vooral wanneer je een feest wilt geven en hier ook alcoholische dranken gaat schenken is deze aanbieding zeker leuk. Want met één fles vodka smirnoff zijn er heel veel mensen die hiervan een glaasje kunnen drinken. Hoewel je deze drank makkelijk wegdrinkt, vooral wanneer deze gemixt is met een andere drank, moet je er wel rekening mee houden dat hier een alcoholpercentage van 37.50%in zit. 

Bij Drankdozijn zijn er diverse dranken te vinden. Door slechts een paar muisklikken kan jij jouw winkelmandje al vullen. Wanneer er een bestelling van boven de €150,- gemaakt wordt, dan worden hier geen verzendkosten voor in rekening gebracht.