Foodtruck huren is mogelijk bij Tourart

foodtruck huren

Een foodtruck huren, kan je bij Tourart doen. Dit bedrijf heeft schitterende Airstreams te huur, waar jij verschillende producten in op kan warmen. Ze noemen het ook wel eens op de au bain Marie te werk gaan. Je kan hierbij denken om soep op te warmen, of een knakworst. Wil jij tijdens een feest wat uitgebreider eten serveren, dan is dat ook mogelijk. De medewerkers van dit bedrijf zetten dan een barbecue naast de trailer en bakken daar vlees en andere gerechten op. 

Even terug te komen op de Airstreams, ik ben ervan uit gegaan dat iedereen wel weet wat ik hiermee bedoelde. Maar voor de duidelijkheid zijn dit grote glimmende caravans, die je vooral in Amerika kon tegen komen.  foodtruck huren

Een foodtruck huren is echt een aanrader op elk feest

Tijdens ons feest was er voldoende gelegenheid om eten en te drinken. Vooral de barbecue viel in goede aarde. Iedereen heeft het er nu nog over. Ook de trailer was een eyecatcher en door meerdere mensen bewonderd. Een foodtruck huren, is zeker een aanrader. Behalve dat dit een zeer mooie trailer is om naar te kijken, was het eten zeer lekker. De volgende keer huren wij beslist weer zo een trailer, deze keer met alleen drankjes, want ook dat is mogelijk.