Cementdekvloer voor de aanbouw

cementdekvloer

Een cementdekvloer voor onze aanbouw zien te vinden! Sinds een paar maanden zijn wij intensief bezig met het renoveren van onze woning. De kozijnen worden vervangen en de vloeren zijn aangepakt. Een periode waarin je letterlijk in de rotzooi zit en dat is niet altijd erg fijn. Met name toen wij de aanbouw gingen realiseren. Op dat moment baalde ik er ontzettend van! De periode dat de muur er tussenuit werd gehaald was het ontzettend koud. Dan heb ik het nog niet gehad over de sneeuw wat er toen viel. Al met al een aardige koude gebeuren in onze woning. Gelukkig is dit nu achter de hand en kunnen wij weer zorgeloos stoken.

cementdekvloer

Echter ben ik niet zo blij met de vloer die wij toen hebben gelegd. Hier hadden wij voor gekozen omdat het snel te leggen is en wij onze woning af konden gaan maken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik erachter dat de vloer zelf niet egaal is.

De cementdekvloer besteld

Uiteindelijk hebben wij er eerst voor gekozen om een cementdekvloer te plaatsen. Daarna konden wij de goede vloer plaatsen! Zo hebben wij de vloer egaal en zeer netjes eruit zien en daar gingen wij voor.