Eindelijk mijn favoriete leren dames jas

Ik zocht al heel lang naar een leuke en mooie leren dames jas. Ik heb al heel wat winkels bezocht maar had mijn ‘wow’-jas nog altijd niet gevonden. Mijn vriendin had er een gekocht op internet en ik ben ook gaan kijken op de website. Het is een mooie leren biker jack van Versano geworden. Ik heb voor bruin gekozen omdat ik al heel wat bruine kleding heb. Hij staat mooi op een rok of op een broek, dat is mooi meegenomen!

Kwaliteit en elegantie

De leren jas is gecentreerd en heeft een zeer vrouwelijke lijn. Hij slankt af! Deze jas heeft heel wat zakken, wat altijd praktisch is. De vele grote ritsen geven aan de jas een stoer uiterlijk. Hij is uit lamsleer gemaakt, wat heel aangenaam aanvoelt. Het leer lijkt al een beetje doorleefd, maar dat vind ik nu juist zo mooi. Je kunt de kraag van de jas hoog op zetten. De mouwen zijn lekker lang en je kunt ze met een rits vast dichtmaken. Het is een echte jas die je tegen weer en wind beschermt. Dit wordt vast en zeker mijn favoriete leren jas!