Evenses.com: de specialist voor een geslaagd evenement

Bij de organisatie van een feest of een evenement komt heel wat kijken. Ten eerste moet je natuurlijk bepalen waar het evenement plaats zal vinden. Ga je het feest buiten of binnen geven? En wil je een locatie afhuren of heb je zelf een geschikte plaats? Ten tweede moet je denken aan de hapjes en drankjes die je je gasten wilt aanbieden. Ook de aankleding van de locatie is van belang. Voor een geschikt feest moet je natuurlijk de ideale sfeer creëren. En dan heb je nog de muziek. Met goede muziek heb je een grote kans dat je evenement een succes zal worden. Zonder muziek zullen je gasten zich al snel vervelen en zal de sfeer een stuk minder gezellig en warm zijn dan met muziek. Daarom is het verstandig om, wanneer je een evenement aan het organiseren bent, eens te gaan kijken naar live muziek. Hoewel veel mensen er vaak vanuit gaan dat professionele bands alleen door grote bedrijven of organisaties geboekt kunnen worden, is het tegendeel waar. Via het evenementenbureau Evenses.com kun je allerlei muziekacts boeken die met plezier op jouw evenement zullen komen optreden. Daarbij kun je denken aan dj’s, zangers en zangeressen, maar ook aan live bands.

De mogelijkheden van Evenses

Evenses biedt een breed assortiment aan acts aan. Naast muziekacts kun je bij Evenses ook andere soorten shows boeken. Voorbeelden daarvan zijn vuur- en dansshows. Maar ook kun je een typetje huren, of een fotograaf of goochelaar. Ook waarzegsters en tekenaars worden aangeboden door Evenses. Wat voor act je wilt boeken voor jouw feest, hangt natuurlijk af van het soort feest dat jij wilt geven. Als je een wat rustiger feest wilt organiseren, dan is het natuurlijk geen goed idee om een feestband in te huren. Maar als je bijvoorbeeld een bruiloft organiseert, dan is het erg leuk om een fotograaf en een rustige live muziekact te boeken. Met een fotograaf zorg je ervoor dat je je bruiloft altijd nog terug kunt zien. Bovendien kunnen je gasten leuke foto’s met elkaar maken, zodat iedereen een leuke herinnering heeft aan de bruiloft. Maar waar je je feest écht mee kan laten slagen, is natuurlijk het boeken van een bekende artiest.

Een bekende artiest boeken

Evenses.com biedt veel verschillende bekende artiesten aan. Zo heb je bijvoorbeeld een aantal bekende Nederlandse zangers, zoals George Baker, Thomas Berge, Xander de Buisonjé, Nick en Simon, en Dotan. Deze zangers kunnen allen een unieke sfeer creëren op het evenement dat je gaat organiseren. Naast Nederlandse zangers kun je natuurlijk ook kiezen voor zangeressen. Een aantal zangeressen die Evenses aanbiedt zijn Iris Kroes, Jennifer Ewbank, Hind, Karin Bloemen, en zelfs Miss Montral. Als je liever geen solo-artiest wilt, dan is het een leuk idee om een bekende band te huren. Een paar bekende bands die je bij Evenses kunt boeken zijn Racoon, de Edwin Evers Band, en Chef’Special. Met name Chef’Special is erg populair en reist tegenwoordig de hele wereld rond. Met de bekende artiesten die je bij Evenses kunt inhuren, zorg je er zeker voor dat jouw feest zal slagen. Ze zullen veel gasten aantrekken en je gasten zullen het enorm naar hun zin hebben. Met bekende nummers kan immers iedereen meezingen, en met swingende muziek zal iedereen kunnen genieten.

Een bekende dj boeken

Een ander soort act die je bij Evenses kunt boeken is de dj-act. Bij Evenses kun je allerlei dj’s boeken. Een aantal bekende dj’s die je bij Evenses kunt inhuren zijn Quintino, Fajah Lourens, en Yellow Claw. Hoewel Quintino en Fajah Lourens vooral house muziek draaien, staat Yellow Claw erom bekend goede trap-beats te draaien. Trap is een opkomend genre dat steeds meer gedraaid wordt op evenementen en festivals. Yellow Claw is een erg bekend dj duo en zal er zeker voor zorgen dat je feest goed ontvangen wordt. Als je graag een hardcore-dj wilt inhuren, dan moet je natuurlijk zijn bij DJ Paul Elstak. Elstak draait al jaren en jaren de allerbeste tracks. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Met een goede dj kun je er voor zorgen dat jouw feest een groot succes wordt. Het enige nadeel van het huren van een bekende artiest zijn eigenlijk de kosten. Hoe bekender de artiest is, hoe duurder het uiteraard wordt. Gelukkig kun je op Evenses een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke artiesten binnen je budget vallen.

Extra services

Naast bekende artiesten en dj’s biedt Evenses ook een heleboel extra services aan. Als jij een spectaculaire act wilt laten zien op je evenement, dan is een vuurshow precies wat je zoekt. Vuurshows worden meestal gecombineerd met acrobatiek en dans, zodat je gasten écht wat hebben om naar te kijken. Met de professionele en ervaren dansers van Evenses zullen jouw gasten je evenement nog lang in hun gedachten houden. Naast spectaculaire dansshows kun je ook andere extra services boeken. Denk bijvoorbeeld aan een champagnetoren of een casino op locatie. Hiermee creëer je al snel een unieke sfeer op jouw feest. Als je graag filmpjes van je evenement online wilt zetten, dan kun je iemand inhuren die korte video’s van de dag of avond zal maken. Hiermee wordt er een soort videogastenboek gemaakt, zodat je altijd een soort ‘aftermovie’ van je evenement terug kan kijken. Met een spectaculaire act, een leuke band, of een handige extra service maak je ieder evenement een stuk leuker.