Fysiopraktijk Wassenaar

Heb jij al jaren last van een blessure door het sporten of problemen met je rug? Dan ben je bij Fysiopraktijk Wassenaar aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht met blessures of rugklachten, maar ook voor het herstel na een operatie of bij een chronische aandoening.

Wat doen wij allemaal?

Bij Fysiopraktijk Wassenaar zorgen wij er met ons team voor dat de klachten zoveel mogelijk opgelost zullen worden en misschien word je wel helemaal klachtenvrij! Naast klachten kun je bij ons ook terecht voor het herstel na een ingreep of als je last hebt van een chronische aandoening. Bovendien is er mogelijkheid tot het krijgen van sportpsychologie en massages.

Behandelen zonder contract

Bij onze praktijk kan iedereen behandeld worden, omdat wij niet in samenwerking staan met de zorgverzekering. Hierdoor is er meer tijd voor de klant en ook mag de verzekering jouw gegevens niet inzien. Dit is belangrijk voor ons want bij ons staat de patiënt in het middelpunt. Doordat wij niet samenwerken met de zorgverzekering krijgen klanten de rekening thuis gestuurd en op basis van de verzekering die zij hebben kan er 75 tot 100% vergoed worden.