Houten carport kopen

houten carport kopen

Een houten carport kopen is een aanrader als je een donkerkleurige auto hebt. Ikzelf woon in een laan, dus overal staan bomen, de auto was niet schoon te houden. Omdat de auto antraciet van kleur is zie je er alles op. Een houten carport kopen en laten plaatsen was de oplossing. Ik hoef nu niet voordat ik naar een klant ga eerst met de auto naar de wasstraat te gaan.

Instappen en wegwezen wilde ik behouden

Ik heb nog een houten garage overwogen, maar dat instappen en wegrijden zonder een garagedeur te hoeven openen wilde ik niet kwijt. Open is ook optisch mooi, een laan oogt ruim, kiezen voor een open bouwwerk is het ruimtelijke behouden. In de winter heb ik soms dubbel voordeel, als er sneeuw valt dan komt dat niet op de auto maar op het dak van de carport. Sindsdien adviseer ik helemaal iedereen om te gaan voor houten carport kopen, en of het een zadel of plat dak heeft maakt niet uit. Omdat het hout geïmpregneerd is vraagt het geen onderhoud en het is erg duurzaam. Bekijk online carports en ga een houten carport kopen, en je hoeft minder vaak naar de wasstraat.