Een loungebank voor op het terras

Loungebank

Mijn vrouw en ik wonen sinds kort in een prachtig huis aan het water. Voor op het terras willen wij graag een mooie loungebank kopen van goede kwaliteit. Het is natuurlijk erg belangrijk dat het materiaal van de bank niet beschadigd als hij buiten staat. Mijn vrouw had gezien dat de buren een heel erg mooi tuinmeubel hadden. Zij is bij hen langs gegaan en heeft aan hen gevraagd van welk merk het meubel is. De buren hadden het gekocht bij het bedrijf DutchRiviera. Volgens mijn vrouw waren zij er heel erg blij mee en zat het heel fijn. Wij besloten daarom om eens een kijkje op de website van het bedrijf te nemen.

Loungebank

De loungebank bestellen

Op de website van DutchRiviera zagen mijn vrouw en ik echt de mooiste tuinmeubels voorbij komen. Een loungebank in een mooie grijze kleur sprak ons direct aan. Hij was erg groot en wij konden er makkelijk met meerdere mensen opzitten. De bank had ook twee verlengstukken waardoor jij er op kon liggen. Hij was perfect voor op ons terras aan het water. Mijn vrouw en ik waren erover eens dat wij deze bank gingen bestellen. Ik kan niet wachten totdat hij bij ons bezorgt wordt.