Mooie gelegenheid om een RVS tafelonderstel te laten maken

RVS tafelonderstel laten maken

Wat waren wij blij met de mogelijkheid om een fraai RVS tafelonderstel te laten maken. Tijdens een feestje bij ons thuis werd een gedeelte van ons huisraad een beetje hardhandig aangepakt. Bepaalde meubelstukken werden gebruikt om op te zitten, waar deze niet voor waren gemaakt. Gevolg was dat er op een gegeven moment de poten van ons meubelstuk brak en meerdere mensen op de grond lagen. Op dat moment kon ik wel huilen, maar ik heb mij ingehouden. Je kan wel begrijpen dat er voorlopig geen feestjes meer in ons huis worden gegeven, althans niet van dit soort omvang.  RVS tafelonderstel laten maken

Geweldige oplossing

De dag na het feest hebben wij de schade opgenomen en gelukkig viel het wel mee. Het enige waar wij werk van moesten maken, was op zoek te gaan naar een bedrijf om voor ons een nieuw RVS tafelonderstel laten maken. 

Dit bedrijf hadden wij al zeer snel gevonden. Via de website van Omoz Las en Metaalbewerking zagen wij al verschillende mogelijkheden om de schade aan ons meubelstuk te herstellen. In plaats van de houten poten, die het niet hadden overleefd, wilden wij nu metalen poten hebben. Het leuke is dat wij ook nog de keuze hadden uit verschillende maten en modellen.