Onderhoud auto voorkomt problemen

onderhoud auto

Ook jij wilt niet stil komen staan met de auto komende winter. Uiteraard heb je niet alles in de hand, maar wel het onderhoud auto. Het is van belang de auto geregeld te laten nakijken, afhankelijk van de kilometers die je maakt. Echter ook een auto die vaak stilstaat heeft onderhoud nodig. Bezuinig er niet op, want je auto niet controleren op belangrijke punten kan je duur komen te staan naast het feit dat een kapotte auto altijd op een onverwacht moment komt.

Een moment dat nooit gelegen komt. Maak die afspraak voor het onderhoud van jouw auto bij Carprof nog voor de winter zijn intrede doet en laat hem winterklaar maken. 

onderhoud auto

Onderhoud auto, natuurlijk

Zoals jij je verwarmingsketel op tijd laat controleren, is onderhoud auto ook een terugkomend checkmoment. Een checkmoment van de belangrijkste punten van de auto. Denk aan de accu, zeker zo vlak voor de winter, de banden (eventueel winterbanden voor meer grip op de gladde wegen door blad en ijs), verlichting en andere belangrijke punten.

Carprof bied je het onderhoud en reparatie aan, maak snel een afspraak om blijvend veilig de weg op te kunnen nu het eerder donker wordt en de weersomstandigheden slechter. Bezuinig nooit op onderhoud of reparatie, het zorgt voor jouw veiligheid en van andere inzittenden. Als je vragen hebt over het onderhoud van de auto dan kun je altijd contact opnemen en dan helpen wij je verder.