Ongediertebestrijding in Tilburg, snel en zeer vakkundig

ongediertebestrijding in Tilburg

Zodra ik een auto van de ongediertebestrijding in Tilburg zie rijden, krijg ik alweer kippenvel. Voor een tijd terug kwam ik thuis en wilde wat te eten pakken in de keuken. Ik maakte een kastje open en zag dat een pak koekjes was aangebroken. Dit pakje was niet echt op een normale manier open gemaakt, maar er zat een gat in het midden. Meteen gaf ik mijn vriend de schuld en dat zal hij weten ook. Zodra hij binnen kwam gaf ik hem op zijn kop. Hij zat mij raar aan te kijken en vertelde mij dat hij geen koekje had gepakt.

Meteen de ongediertebestrijding in Tilburg gebeld

ongediertebestrijding in TilburgDe dag daarna gebeurde hetzelfde weer. Ook deze keer moest ik meteen aan mijn vriend denken, maar hij klonk wel heel erg geloofwaardig. Toen ik beter in de kast keek, zag ik kleine zwarte “dropjes” liggen. Meteen gingen alle toeters en bellen af, wij hebben muizen in huis!

Snel naar de ongediertebestrijding in Tilburg gebeld en een afspraak gemaakt. Inderdaad hadden wij een muizenplaag in huis. Want overal waar eten stond, lage muizenkeutels. SPM heeft snel en zeer vakkundig deze muisjes uit ons huis verbannen. Het idee alleen al dat deze binnen zaten, maakte mij bang. Gelukkig hoef ik mij daar nu geen zorgen meer over te maken.