Ook voor de veiligheid is glasweefsel goed

glasvezelbehang

Voor de veiligheid is glasvezelbehang ook een goede keuze, omdat het zeer moeilijk brandbaar is. Uitermate geschikt voor de kinderkamer om op de muren aan te brengen, hier komt nog bij dat het in ieder gewenste kleur te schilderen is. Na het schilderen blijft de structuur gewoon zichtbaar, je hoeft niet bang te zijn dat deze er niet meer is. Omdat het behang dikker is dan het normale papieren behang is het ook steviger en kan wel tegen een stootje. Het stucwerk onder de laag behang zal niet snel worden beschadigt.

Andere werkwijze bij het aanbrengen

glasvezelbehang

Normaal gesproken ga je eerst de baan behang insmeren om deze vervolgens op de muur aan te brengen. Bij glasvezelbehang werkt dit precies andersom, je smeert de muur in en doet het droge behang op de ingesmeerde muur. Het is aan te raden dit met een roller te doen, niet een dun laagje want je moet het behang wel een beetje kunnen schuiven nog. Begin altijd in een hoek met behangen, op deze manier heb je een loodlijn voor de andere banen en hangt het behang altijd recht.

Elegante uitstraling van muren

Wanneer het glasvezelbehang goed aangebracht is heb je zeer strakke en mooie wanden die perfect afgewerkt zijn. Waar je bij normaal papier behang nog wel iets ziet is dit bij dit behang niet aan de orde. De muren zeer modern en strak afgewerkt in de kleur die je zelf mooi vindt. Ook de structuur kun je zelf kiezen, vind je ruitjes mooi of liever visgraat of een andere structuur. Het is helemaal aan jezelf wat je mooi vind op de muur van je kamer.