Ben jij op zoek naar hippe en goedkope babyspullen?

Als toekomstige ouder met een beperkt budget wordt je natuurlijk helemaal blij van goedkope babyspullen. Uiteraard ben je helemaal in de zevende hemel nu je weet dat er straks een kleintje bij komt. Maar laten we eerlijk zijn. Een kindje krijgen is al duur genoeg. Je hebt namelijk een heleboel spullen nodig om de komst van je baby voor te bereiden. En die kosten allemaal een aardige duit. Hieronder een aantal tips om de kosten voor babyspullen binnen de perken te houden.

Kosten besparen op de meubels van je babykamer
Voor jouw kleintje wil je straks natuurlijk alleen het beste van het beste. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je bankrekening straks leeg is. Je kunt besparen op de babykamer door bijvoorbeeld eens te kijken naar tweedehands opties via je vriendenkring of op marktplaats. In de winkel kun je vaak een complete set aan meubels voor de babykamer kopen. Hoewel deze meubels dan wel meteen heel goed bij elkaar passen, kan het ook juist leuk en speels staan om allerlei verschillende stijlen meubels bij elkaar te speuren. Als je handig bent met gereedschap kun je het zelfs overwegen om helemaal zelf dat wiegje of die commode in elkaar te zetten. Wie weet wordt het wel een familie erfstuk.

Kosten besparen op babykleertjes
Ook wat betreft de eerste kleertjes en schoentjes van je baby’tje kun je, als je het slim aanpakt, flink wat geld besparen. In de eerste weken van hun leven groeien baby’s zo snel dat ze uit hun mooie truitjes en rompertjes zijn gegroeid voordat je er erg in hebt. Zonde om dan zo veel geld uit te geven aan dure kleertjes. Ook in dit geval kan je flink besparen in de kosten door eens te kijken naar tweedehands kleertjes. Misschien heb je bijvoorbeeld een goede vriendin met een baby die net uit zijn of haar kleertjes is gegroeid en ze graag aan jou cadeau doet.