Opzoek naar tegels terras

Ik wilde mijn terras opnieuw bestraten maar had nog werkelijk geen idee hoe of wat. Het zoeken naar ideeën voor tegels terras koste mij een hoop tijd en energie. Totdat mijn vader met het advies kwam om eens in de showroom van Portazul te gaan kijken . Uiteraard had deze winkel ook een website en online shop. Omdat ik toch liever in de showroom wilde kijken zocht ik op de website naar het adres en de openingstijden. Ik ben daarna direct naar de showroom gereden. Een vriendelijke verkoper liet mij rustig rondkijken en informeerde op een later moment of hij kon helpen. Ik gaf aan dat ik tegels zocht voor op het terras maar dat ik geen idee had wat ik moest nemen. De verkoper liet mij tal van voorbeelden zien en vroeg ieder keer wat ik ervan vond. Uiteindelijk kwam hij met een tegel die ik gelijk heel mooi vond. Daarna gaf hij uitleg over de manier hoe je ze kon leggen en waar je op moest letten.

Het is echt heel mooi geworden

De tegels terras heb ik daarna ook gelijk besteld. Deze werden keurig op de afgesproken tijd bij mij thuis afgeleverd. Mijn man heeft ze zelf gelegd. Het was fijn dat hij toen hij het even niet meer wist kon bellen om nog wat te vragen. Ze hebben hem vriendelijk te woord gestaan en enorm geholpen met hun advies. Het is een prachtig terras geworden. Ik ben echt superblij dat ik op advies van mijn vader naar deze showroom ben toegegaan. Een geweldige positieve ervaring.