Parasol voor in de horeca kopen

Sinds twee jaar ben ik de uitbater van café Ontspoord in Rotterdam. Het was niet altijd gemakkelijk. In het begin heb ik veel reclame moeten maken om nieuwe klanten binnen te krijgen. Ondanks de goed gelegen plaats van mijn café had ik periodes waar er bijna geen volk over de vloer kwam.

Vorig jaar ontdekte ik wat er miste: ik had als een van de enigste cafés in de buurt geen terras en dat was een ramp, zeker in de zomer. Ik besloot een terras te plaatsen, maar ik merkte dat veel klanten het niet gebruikten omdat ze last kregen van de zon. Toen besloot ik enkele horeca parasols te kopen en op aanraden van een goede vriend kwam ik bij Xterior terecht en wat ben ik blij dat ik voor Xterior gekozen heb!

 Vriendelijke en vlotte service

Xterior behandelden al mijn vragen zo snel mogelijk. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan klantvriendelijkheid en ik kan je met trots zeggen dat ik die bij xterior terugvond. Ook de levering van de parasols verliep vlot en zonder problemen.

 Erg mooi design en goede kwaliteit

Ik was positief verrast toen ik de parasols geleverd kreeg. Ze waren nog mooier dan verwacht en je kan zien dat ze gemaakt zijn uit degelijk en stevig materiaal.