Snurkbeugel zeker een aanrader bij apneu

snurkbeugel

Een snurkbeugel heeft ons bijzonder goed geholpen. Jarenlang hebben wij insnurkbeugel angst gezeten over de apneu klachten van mijn man. Overdag was hij wel vaak moe, maar de echte oorzaak, daar zij wij sinds kort achter. Nadat wij naar de huisarts zijn gegaan en zijn klachten verder zijn onderzocht, kregen wij als diagnose apneu. Dat was wel even schrikken, want het idee dat mijn man een tijd geen adem haalt in zij slaap is best wel eng. Een apneu kan ongeveer een paar seconden tot zelfs een paar minuten duren.

Sinds wij te horen hebben gekregen dat mijn man last heeft van apneu doe ik helemaal geen oog meer dicht. Continu wil ik hem in de gaten houden, maar dat is niet te doen. Nu is niet alleen mijn man moe als hij op moet staan, maar ik ook.

Dankzij de snurkbeugel zij de apneu klachten verdwenen

snurkbeugelNadat wij de diagnose hadden gekregen, was het wachten voor verder onderzoek. De specialisten hadden het druk en daarom kon het nog wel maanden duren voordat mijn man verder onderzocht kon worden. Hier wilden wij niet op wachten en zij zelf op het internet gaan zoeken. Hier kreeg ik al snel een snurkbeugel naar voren, die ook tegen apneu kan helpen. Het voordeel was dat je deze zelf kan bestellen, door eerst een afdruk op te sturen. Dat hebben wij gedaan en inmiddels de beugel al mogen ontvangen.

Slaapapneu ontstaat doordat de luchtweg helemaal afgesloten wordt, waardoor er in die tussentijd geen zuurstoftoevoer meer is naar de longen, het hart en de hersenen. Hierdoor stokt de ademhaling en wordt je wakker. Door gebruik te maken van deze beugel blijf je moeiteloos adem halen.

Mijn man heeft er bijzonder veel profijt van en kan weer moeiteloos slapen. Ook ik zelf kan eindelijk weer heerlijk slapen.