Teva kindersandalen

In het voorjaar koop ik altijd alle zomerkleding en zomerschoenen voor mijn kinderen. Ze groeien als kool, dus elk jaar moeten ze bijna alles nieuw hebben. Ze krijgen dan dichte schoenen, slippers, maar ook sandalen. Omdat hun voeten nog groeien, vind ik het erg belangrijk dat ze goede schoenen, slippers en sandalen dragen.
logo
Sandalen
Voor sandalen kies ik eigenlijk altijd voor de Teva kindersandalen. Deze zijn leverbaar vanaf maat 19 t/m maat 38. De prijzen liggen tussen ca. 35 en 55 euro. Deze sandalen hebben een goed voetbed, dit is erg belangrijk voor de nog groeiende kindervoetjes. Omdat deze sandalen voorzien zijn van klittenband (bovenop de voet en ook bij de enkel) past deze sandaal altijd. Mijn dochtertje heeft smalle voetjes en zij past daardoor niet zo maar alle schoenen en sandalen. Maar Teva kindersandalen past zij wel erg goed. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

Online verkrijgbaar
Teva kindersandalen zijn ook online verkrijgbaar. Op de sites staat eigenlijk altijd wel hoe je de juiste maat kan bepalen. Bij mij is dit altijd goed gegaan, ze pasten altijd. Mijn kinderen lopen dit jaar dus weer op goede Teva’s!