Uniek op vakantie in de bergen

vakantiepark oostenrijk

Wil je eens iets anders dan het vlakke landschap van Nederland tijdens je vakantie? Een vakantiepark oostenrijk geeft je de garantie op schitterende bergen en prachtige natuur, maar ook lekker eten en drinken is gegarandeerd. Vaak gaat men op vakantie in een hotel of pension, maar er zijn ook meer dan voldoende leuke parken waar je kunt verblijven in Oostenrijk. Perfect om met kinderen op vakantie te gaan, niet alleen in de zomer maar ook tijdens de wintersport periode.

vakantiepark oostenrijk

Laat je betoveren door prachtige natuur

Tijdens een vakantie in een vakantiepark oostenrijk wordt je betoverd door de schitterende natuur van het land, in het zuiden van Oostenrijk ligt het plaatsje Karinthië. Het landschap bestaat uit prachtige meren, bergen met sneeuw op de toppen en mooie bergriviertjes. De accommodaties zijn appartementen of een vrijstaand chalet die stuk voor stuk erg comfortabel zijn. In het heerlijk verwarmde zwembad kun je zomer en winter lekker zwemmen. In de zomer wordt er iedere avond wel iets leuks georganiseerd op het vakantiepark.

Mooie ligging van het vakantiepark

Natuurlijk wil je als je naar een vakantiepark oostenrijk gaat ook voldoende beleven op het park, zeker met jonge kinderen is dat wel een essentieel onderdeel. Het verwarmde en overdekte zwembad is een van de goede faciliteiten van het park, naast het zwembad vind je een ruimte om te rusten met een schitterend uitzicht op de bergen. Neem plaats in de sauna of jacuzzi en kom even helemaal tot rust tijdens je vakantie. Voor de sportieve gasten is er ook meer dan voldoende te doen.