Wilt u ook Iunik gaan gebruiken?

Mijn vriendinnen zeiden dat ik ‘obsessed’ ben met skincare, en dat is stiekem ook wel zo, al zal ik dit natuurlijk nooit toegeven waar ze bij zijn. Door deze ‘obsessie’ ben ik dan ook een eigen vlog gestart waarin ik producten promoot van merken die ik goed vind. Het gaat goed met mijn vlog en ik ga het ook nog uitbreiden in de toekomst maar daar zijn we nog niet. Ik ben het afgelopen jaar vooral bezig geweest met de koreanskincare waarvoor ik producten koop via de site koreanskincare.nl. Een geweldige site met zoveel goede skincare, het is bizar gewoon. Ze verkopen zoveel verschillende merken en vaak zijn ze niet eens heel erg duur. Als laatste merk heb ik Iunik geprobeerd, ook weer zo een goed merk dat onder de aandacht moet worden gebracht. Iunik wordt ook via deze site verkocht en ik ben er heel blij mee! Ze verkopen cleansers, toners, exfoliators, eye care, moisturizers, serums, faces masks en meer. Iunik verkoopt ook black snail restore creams, en beta glucan power serums. De prijzen zijn zeker wel te doen en de kwaliteit is gewoon top. Ze verkopen zoals ik zei veel verschillende merken die uit Korea komen zoals Anua, Blithe, Jumiso, Lador en Neogen maar nog veel meer. Als u ze kent dan kent u ze, anders zou u ze wel moeten leren kennen. De site verkoopt alles op het gebied van skincare en wat ik heel leuk vind is dat u in uw eigen account punten spaart voor korting. Ze verkopen ook hypo allergene spullen en vegan crèmes enzo. Op de what’s new pagina vind u alle nieuwe producten die in het assortiment zijn gekomen. Laatst stond er veel tussen van Cafferonic zoals een shampoo en een body wash. U kunt een leuke quiz doen op de site zodat u advies kunt krijgen op basis van uw eigen huidtype zeg maar. De black friday sale staat er natuurlijk ook weer tussen en als u contact met ze wilt zoeken dan kan dit door een mail naar het bedrijf te sturen. Natuurlijk zijn ze ook op social media te vinden.

Wilt u meer weten over het merk Iunik?

Dan bent u op deze site zeker aan het goede adres. En ook voor de vele andere Koreaanse verzorgingsproducten, het is echt heel leuk om te zien wat er allemaal te koop is. Ik ben zo blij dat ik deze site heb gevonden, en ik kan lekker losgaan met alle producten die ik er kan kopen. Ik raad het iedereen dan ook aan om een keer op deze site te gaan kijken. Super tevreden!

Wilt ook weten wat ze allemaal verkopen?

Dan moet u een keer op hun site gaan kijken, want:

  • Ze verkopen diverse Koreaanse skincare producten, ook de Iunik
  • U kunt punten sparen voor korting
  • U kunt een quiz doen op de site om te kijken wat voor type huid u heeft

Er is zoveel te bekijken op de site, ik kan het niet allemaal opnoemen, kijk een keer voor u zelf!