Yoga in Deventer, probeer het zelf

Yoga in Deventer is waar ik een poosje terug mee ben gestart. Omdat dit mij zo goed is bevallen ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten hierover achter te laten op dit blog. Wanneer je hiermee begint, dan is het nog even goed opletten om de oefeningen onder de knie te krijgen. Toen ik al snel in de gaten kreeg dat ik mij steeds beter ging voelen, raakte ik steeds meer enthousiast. Je leert hoe je de innerlijke balans vindt. Dit doe je door de oefeningen te leren en daarbij te letten op je ademhaling. 

Yoga in Deventer

Yoga in Deventer veranderde mijn leven

Yoga in Deventer veranderde mijn leven. Dit klinkt misschien wat heftig, maar ik voel mij echt meer ontspannen in mijn drukke leven. Nu begrijp ik ook waarom de beroemde filmsterren, onder andere, dit ook doen. Omdat ik zelf helemaal ben overtuigd, kan ik dit iedereen aanraden. Voor jong en oud is deze ontspanning en in balans komen echt iets waar je kracht uit kunt halen. Je voelt je beter en fitter en dit zie je ook aan de buitenkant en dit merk je echt terug in je dagelijkse bezigheden. Dus waar wacht je nog op?