Animatie video: Wat werkt beter, een 13-in-dozijn benadering of maatwerk?

Animatie video’s zijn overal. Ze worden gebruikt om moeilijke materie uit te leggen, beleid toe te lichten, productvoordelen te belichten, branding en nog veel meer. Maar wat werkt beter, denk je? Een animatie die zo van het schap komt, of een animatie die volledig is toegesneden op jouw doelen, je bedrijf en je doelgroep?

Wij van Donker Media weten het wel: wij gaan voor de persoonlijke benadering. Want alleen een animatie die perfect past binnen de rest van je communicatie-uitingen is geloofwaardig.

Samenwerken aan animatie

Bij Donker Media is het animatie laten maken een gezamenlijk proces. We hebben de productie van animatie video’s opgedeeld in een paar fases. Daarbinnen voeren we regelmatig overleg met je over de ideeën die we bij je opdracht krijgen. Want wij zijn misschien dan wel de beste in het maken van animaties, jij bent degene die jouw bedrijf het beste kent. Jij weet het beste wat je wilt bereiken. Onze vakkennis en expertise samen met jouw diepgaande kennis rondom je bedrijf en product leiden samen tot een animatie video die zo effectief mogelijk is.

Weten waar je aan toe bent

Donkermedia

Gelukkig betekent dit niet dat je continu beschikbaar moet zijn voor overleg. Door het standaard stappenplan weet je vooraf precies waar je aan toe bent en op welke momenten overleg noodzakelijk is. Hierdoor kun je de vinger aan de pols houden en heb je zicht op de voortgang. Ook betekent dit gestructureerde overleg dat je op elk moment kunt bijsturen. Dus mochten we onverhoopt een hele verkeerde weg zijn ingeslagen, dan kun je in een vroeg stadium ingrijpen.

Animatie op maat

Onze animaties zijn altijd helemaal pasklaar gemaakt. Door de juiste kleuren te kiezen, een vertelstem uit te zoeken die past bij de identiteit van je bedrijf en te zorgen dat de illustraties passen bij het imago dat je nastreeft zorgen wij van Donker Media dat onze animaties naadloos passen binnen jouw communicatiestrategie.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij onze animatiestudio in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door onze studio. Stuur een e-mail, of bel 040-744 02 52 voor een afspraak