Hier kocht ik een prachtig windscherm

windscherm

windschermVoor mijn nieuwe onderneming wilde ik graag een windscherm hebben. Deze is namelijk gelegen aan de rivier die hier loopt en daarom waait het daar vaak erg hard. Soms is dat niet erg, maar dat is eigenlijk alleen wanneer het heel erg mooi weer is. Dat is het in ons land niet zo vaak en daarom wilde ik dit product graag aan gaan schaffen. Nu ben ik zelf niet heel bekend in dit wereldje en daarom heb ik een goede vriend om advies gevraagd. Hij werkt al meer dan 10 jaar in de horeca en ik wist vrijwel zeker dat hij mij kon helpen. Dat bleek uiteindelijk ook zo te zijn, want hij had een hele goede tip voor mij.

Een tip voor mij

Volgens hem kon ik mijn windscherm het beste bij Xterior gaan kopen. Daar ben ik toen direct een kijkje gaan nemen en hij had inderdaad gelijk. Het was precies wat ik wilde en ik kon niet wachten tot mijn bestelling binnen zou komen. De levering heeft uiteindelijk maar anderhalve week geduurd, dus lang wachten heb ik zeker niet hoeven te doen. Ik ben onwijs blij met mijn aankoop en kan deze webshop ook echt aan iedereen aanraden!