Hoogwerker certificaat behalen

Een hoogwerker certificaat behalen is noodzakelijk wanneer er op grote hoogte wordt gewerkt. Als werkgever ben jij hier verantwoordelijk voor. Schakel PTC Opleidingen in om verzekerd te zijn van een kwalitatief goede cursus. De cursus wordt altijd verzorgd door iemand die zelf jarenlang in het bedrijfsleven heeft gezeten. De instructeur legt op een goede manier uit hoe de hoogwerker bestuurd dient te worden. Ook wordt er aandacht besteed aan de voorbereiding. Een goede voorbereiding is namelijk echt belangrijk wanneer je de hoogwerker op een veilige manier wilt leren besturen.

Hoogwerker certificaat behalenPraktijkgerichte cursus op locatie

Ik werk zelf bij een magazijn en heb mijn hoogwerker certificaat ook weten te behalen dankzij PTC Opleidingen. Er kwam iemand van PTC bij ons op de zaak langs om de cursus te verzorgen. De cursus duurde één dag. Tijdens de cursus doe je een hoop nieuwe kennis op maar ook worden natuurlijk je praktische vaardigheden getest. Aansluitend doe je een praktijkexamen. Gelukkig was ik direct geslaagd en dus had ik al binnen een dag mijn certificaat op zak!

Hoogwerker certificaat behalen bij PTC Opleidingen

Ik kan PTC Opleidingen dan ook aanraden wanneer jij ook je hoogwerker certificaat wilt behalen. Er zijn verschillende cursussen mogelijk: schaarhoogwerker, knikarmhoogwerker, telescoophoogwerker of een combinatie.