Parttime vacatures in Veldhoven zoeken

parttime vacatures in Veldhoven

Veel parttime vacatures in Veldhoven, zijn te vinden bij de McDonald’s. Hier ga je werken in een groot team, die allen als doel hebben om de gasten zo een heerlijk menu voor te kunnen zetten. De gasten beleven een geweldige ervaring en krijgen steeds meer een liefde voor deze fastfoodketen.

Ook ik kom erg graag hier iets lekkers eten, vooral een hamburger en een heerlijk ijsje gaan er altijd wel in. Maar ook de euro knallers lust ik erg graag. Wat is leuker om bij een restaurant te mogen werken, waar je het eten ook erg lekker vindt.

Veel parttime vacatures in Veldhoven

Sinds kort werkt mijn zus hier bij deze fastfood tent. Elk dag komt zij met hele leuke verhalen thuis die zij heeft mogen beleven. Vooral de verhalen over de verschillende klanten zijn erg leuk om te horen. Zij staat regelmatig bij de counter. Hier kunnen mensen vanuit hun auto een bestelling doen. Het is aan haar de taak om deze bestellingen zo goed mogelijk op te nemen en door te geven aan de keuken.

Voor de komende tijd wil ook ook een baantje erbij hebben. Echter kan ik maar een paar uur per week werken, maar dat is hier bij de Mac geen enkel probleem.